04 октБЕСПЛАТНО ЛЕКУВАЊЕ КАЈ “СВЕТСКО ЧУДО”

YouTube Preview Imageivan leci pacient

ivan leci pacient

ТЕЛЕФОН :  070 / 693 – 725

20 години традиција на бесплатно лекување од:

Доколку сакате да го погледнете моето видео следете го линкот

Кликни за видео

главоболка
нервоза
мигрена
шизофренија
вид
катаракта
синус
крајници
парадентоза
тироидна жлезда
шум на срце
притисок
мозочен удар
говор
гастритис
тбц
бронхит
астма
гастритис
чир
хемороиди
простата
колитис
циста
спондилоза
камен во жолчка
камен во бубрег
хепатит А,Б и Ц
тумор
рак
леукемија
тенија
детски глисти
жива рана
кожни болести
епилепсија
дијабетис
хпв вирус
стерилитет
алкохол
парализа
пушење
срцеви маани
попуштени вени
ишијас
реума
шилци
слух
страв
ноќно мокрење
учење
љубов
среќа
работа

ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ Е ВАШ ИЗБОР